Een 3D printer bouwpakket – een zelfgemaakte printer met oneindige mogelijkheden

Een 3D printer bouwpakket van Prusa geeft je de kans om zelf jouw ideale 3D printer te kunnen maken. Met hulp van een overzichtelijke handleiding kan je in één middag de onderdelen aan elkaar monteren om vervolgens de printer direct in gebruik te kunnen nemen. De onderdelen waaruit de printer bestaat zijn van een zeer goede kwaliteit die jaren na het eerste gebruik ervan nog goed blijven werken. Daarnaast is het ook mogelijk om na de eerste montage de printer steeds opnieuw te blijven uitbreiden. Het bouwpakket maakt namelijk gebruik van een open source netwerk, waarbij professionele ontwikkelaars steeds weer op zoek zijn naar nieuwere en betere ontwikkelingen voor de 3D printer. Op die manier kan jij ook altijd bijblijven met de laatste ontwikkelingen voor de printer.

Uitgebreide mogelijkheden

Het mooiste aan de aanschaf van een 3D printer bouwpakket is dat je bijna alles kan uitprinten wat je maar voor mogelijk kan houden. De 3D printer zelf beschikt namelijk over uitgebreide mogelijkheden en werkt samen met software die ervoor zorgt dat je zowat ieder ontwerp dat jij je maar kan voorstellen tot leven kan brengen. Met de verschillende filamenten kan je ook voorwerpen van verschillende materialen uit laten printen; van sieraden tot aan woonaccesoires. Je kunt het zelf niet zo gek verzinnen of de 3D printer maakt het voor je.

Met een 3D printer bouwpakket gaat er dus een nieuwe wereld voor je open. Je kan van alles maken wat je ook maar kan verzinnen, en doet dat met een printer die je voor de scherpste prijs hebt kunnen kopen. Je kan meteen aan de slag en de meest uiteenlopende voorwerpen uitprinten. Daarnaast zorgen de hoogwaardige onderdelen van de printer ervoor dat je het apparaat nog jaren na de eerste montage kan blijven gebruiken.