Over

Digital Home Design is een jonge snel groeiende onderneming en levert totaaloplossingen op het gebied van internet. DH Design richt zich met name op slimme en betaalbare internetoplossingen voor het Midden en Klein bedrijf.

Sinds de start van de onderneming in 2000, wordt het dienstenpakket van DH Design constant uitgebreid, om u steeds optimaal van dienst te kunnen zijn.

Een vliegende start
Een website kan qua techniek en design perfect zijn; wanneer de website niet gevonden wordt door uw (potentiële) klantenkring, is de investering zinloos geweest. DH Design heeft zich gespecialiseerd in webranking, om zo vele bezoekers naar uw site te dirigeren.

Huisstijlmanagement
Uw huisstijl is belangrijk. Het geeft uitstraling aan uw onderneming en zorgt voor herkenning onder uw klantenkring. Vanzelfsprekend wilt u uw bestaande huisstijl ook doorvoeren op uw website. Misschien wilt u juist een nieuwe huisstijl, waarbij natuurlijk ook uw briefpapier, visitekaartjes en andere bedrijfsformulieren niet worden vergeten.

DH Design is in beide gevallen uw partner. In samenwerking met drukkerij Spandruk bieden wij een totaaloplossing op het gebied van huisstijlmanagement. Van ontwerp, tot het daadwerkelijke drukproces, alles wordt voor u geregeld.

Bereikbaarheid
Bij DH Design kennen we geen werktijden van 9 tot 5. Onze bedrijfsfilosofie laat dat ook niet toe. Wij zijn er voor onze klanten, wanneer zij ons nodig hebben. U kunt ons 24 uur per dag bereiken.

Digital Home Design, de persoonlijke kijk op internet!